Jön az újabb Nyomorultak feldolgozás

mv5bngrmntkyndytzda2yi00odq0lwi4mzmtody5mgjmzwfkm2fjxkeyxkfqcgdeqxvyndq1mjy1ntg_v1.jpg

Emlékeztek még Hugh Jackman-re, ahogy a kis Cosette-et elhozza a rémes Thénardier családtól. Emlékeztek még miként énekelték végig a szereplők azt a Nyomorultak filmet és mi mennyit hápogtunk, hogy komolyan egy mondatot sem beszélnek benne.

Na most jön egy újabb feldolgozás, melybe aztán senki egy árva hangot nem fog énekelni. Ellenben ez eredeti BBC kérem szépen, olyan nagy nevekkel, mint Dominic West (Jean Valjean), David Oyelowo (Javert), Lily Collins (Fantine) vagy éppen Olivia Colman (Madame Thénardier)...és persze sokan mások.

Aki megnézi az illusztris társaságot, rögtön szembe tűnik David Oyelowo neve, aki hát most őszintén, habár iszonyat tehetséges színész, de nagy szakítás a történettel, hogy sötét bőrűként fogja Javert felügyelőt játszani.

De persze ne temessük még a hat részes sorozatot, melyet az az Andrew Davies jegyez, aki a Büszkeség és balítéletet, a Háború és békét vagy akár a Hiúság vásárát is jegyzi. Én minden esetre nagyon várom, nagy rajongója vagyok a kosztümös BBC-s sorozatoknak.